| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pevy administrátor

|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 10:09 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, nevim zda nekdo registruje tyto aktivity, ale do kazdeho clanku je cca s jednodenim zpozdenim vlozen graficky prubeh utkani (xls) a obcas je vlozena i nova fotogalerie (nyni druha ). Cau. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pevy administrátor

|
Zaslal: st září 19, 2007 11:02 am Předmět: Úprava webu |
|
|
| Ahoj, nyní dochází k úpravě webu, kdy po dohodě s vedením FK jsme se rozhodli o pokračování psaní článků a statistik k jednotlivým utkáním a dalším informacím, které se snažíme Vám poskytnout. Protože formát HTML je pro archivaci článků nevyhovující, tak jsem hledal jiné řešení. To se našlo a nyní dojde k úpravám. Omlouvám se tedy, kdyby byly výpadky na stránkách pvbasket v následujících hodinách či dnech a pokusím se vše zprovoznit bez větších komplikací. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dwyane člen týmu
|
Zaslal: út červenec 31, 2007 7:21 pm Předmět: |
|
|
| pevy napsal: |
| Tak jsem Vám udělal to SPAM fórum. Pokud někdo bude psát mimo basketové příspěvky jinam než do tohoto fóra tak je budu mazat (přesunout příspěvek nelze - pouze celé téma lze přesunout). Nyní jsem to provedl u posledních 4 příspěvků v hlavní diskuzi. |
Supr Pevy, snad se to vyplati, hlavne si myslim, ye to foru prospeje... Jo a taky diky ya moderatora
P.S.omluvte text, pisu z italske kavarny a tady nejsou hacky a nic podobneho  _________________
Jsem teď dlouho pryč, pokud něco potřebujete, pošlete mi SZ  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pevy administrátor

|
Zaslal: po červenec 30, 2007 7:30 am Předmět: |
|
|
| Tak jsem Vám udělal to SPAM fórum. Pokud někdo bude psát mimo basketové příspěvky jinam než do tohoto fóra tak je budu mazat (přesunout příspěvek nelze - pouze celé téma lze přesunout). Nyní jsem to provedl u posledních 4 příspěvků v hlavní diskuzi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pevy administrátor

|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 10:24 am Předmět: |
|
|
No jsem zvedav, kdo a jak bude reagovat na ty profily...proc zakladat forum Odpad, kdyz ho tady ani nechceme . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dwyane člen týmu
|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 9:47 am Předmět: |
|
|
Dobrá práce adminů, oddělení vypadá dobře, ale ještě bych přidal topic ODPAD nebo někde se to jmenuje spam nebo technické chyby  _________________
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tjtesi člen týmu

|
Zaslal: pá červenec 20, 2007 6:51 pm Předmět: |
|
|
| Dwyane napsal: |
No, v profilech to podle mě není zas tak dobrý nápad, topic by byl lepší, ale tak třeba se to ostatním bude líbit, těžko říct  |
Klidně bych naprogramoval web, kam bychom mohly tyto "profili" uložit.Už mi to jde od ruky.Umístil bych to na nějaký free web asi ic nebo wz. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dwyane člen týmu
|
Zaslal: pá červenec 20, 2007 2:37 pm Předmět: |
|
|
| A.ROD napsal: |
Tak by mohly stačit jen rozšířený profily, ale asi by jsme se měli shodnout, na co všechno se v nich ptát
Jestli to teda tak chcete i ostatní |
No, v profilech to podle mě není zas tak dobrý nápad, topic by byl lepší, ale tak třeba se to ostatním bude líbit, těžko říct  _________________
|
| Návrat nahoru |
|
 |
A.ROD člen týmu

|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 6:27 pm Předmět: |
|
|
Tak by mohly stačit jen rozšířený profily, ale asi by jsme se měli shodnout, na co všechno se v nich ptát
Jestli to teda tak chcete i ostatní _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dwyane člen týmu
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 9:53 am Předmět: |
|
|
| Radek#15 napsal: |
dal jsem si krasnej obrazek z galerie ptz 10 KB je fakt malo..  |
Konečně to řekl někdo kromě mě
Prosím, alespoň těch 50  _________________
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Radek#15 účastník

|
Zaslal: st červenec 18, 2007 2:49 am Předmět: |
|
|
| pevy napsal: |
| To se dá ořezat...myslím, že 10KB by mohlo stačit. |
dal jsem si krasnej obrazek z galerie ptz 10 KB je fakt malo..  _________________
¨thx Rynse¨
I LIVE ONLY FOR ONE----------->BASKETBALL |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tjtesi člen týmu

|
Zaslal: út červenec 17, 2007 6:49 pm Předmět: |
|
|
Tak já nevím, ten dotazník taky není špatný, ale pochybuji, že by ho všichni vyplnili... Hlavně je vždycky problém s fotkou, tu moc lidí dávat nechce, aby zůstali anonymní, nevím no...
Takže jako jeden topic by třeba mohl být : Profily uživatelů - stanovili bychom dotazník, který by každý uživatel vyplnil ...
Pak jsou ještě jiné věci, například topic oblíbené sporty atd, ale to je všechno spojeno už z těma profilama, tzn když dáme dobrej dotazník, tak už nebudeme muset zakládat témata jako vaše oblíbená skupina a pod..
Nevím no, zatím to vypadá, že byste byli pro, ale nevím co na to Pevy a spol...  |
Podle me by nebylo spatny udelat jeden topic - např. profili nebo neo tak a udelat podtemata jako music , sporty, zaměstnání atd a tam bychom mohli diskutovat _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dwyane člen týmu
|
Zaslal: út červenec 17, 2007 4:25 pm Předmět: |
|
|
Tak já nevím, ten dotazník taky není špatný, ale pochybuji, že by ho všichni vyplnili... Hlavně je vždycky problém s fotkou, tu moc lidí dávat nechce, aby zůstali anonymní, nevím no...
Takže jako jeden topic by třeba mohl být : Profily uživatelů - stanovili bychom dotazník, který by každý uživatel vyplnil ...
Pak jsou ještě jiné věci, například topic oblíbené sporty atd, ale to je všechno spojeno už z těma profilama, tzn když dáme dobrej dotazník, tak už nebudeme muset zakládat témata jako vaše oblíbená skupina a pod..
Nevím no, zatím to vypadá, že byste byli pro, ale nevím co na to Pevy a spol...  _________________
|
| Návrat nahoru |
|
 |
A.ROD člen týmu

|
Zaslal: út červenec 17, 2007 3:09 pm Předmět: |
|
|
Jo, třeba  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tjtesi člen týmu

|
Zaslal: út červenec 17, 2007 1:48 pm Předmět: |
|
|
| A.ROD napsal: |
Jo, s tím bych taky souhlasil, můžem psát i o jinejch věcech, třeba o tom, co koho baví atd.  |
A co kdo poslouchá že  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
A.ROD člen týmu

|
Zaslal: út červenec 17, 2007 12:59 pm Předmět: |
|
|
Jo, s tím bych taky souhlasil, můžem psát i o jinejch věcech, třeba o tom, co koho baví atd.  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tjtesi člen týmu

|
Zaslal: út červenec 17, 2007 12:28 pm Předmět: |
|
|
Ne, tak já jsem to myslel trochu jinak
Fórum se nám dost zvětšilo a hlavně teď ho máme asi skoro nejlepší ze všech fan fór Ale mě jde o to, že tady chodí hodně lidí a občas není co psát k PV basketu, tak bychom tady mohli dát třeba nějaké ostatní topicy, abychom se třeba lépe poznali atd... Nevím jestli to projde, moc v to ani nedoufám, jen mě to tak napadlo, tak kdyby se to někomu líbilo, tak ať sem napíše a pak alespoň budou Admini vědět zda to chceme nebo ne...
Takže já jsem pro  |
Já jsem taky pro ale jak myslíš aby jsme se lépe poznali?To sem chceš dát dotazník nebo něco tak? _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dwyane člen týmu
|
Zaslal: út červenec 17, 2007 12:18 pm Předmět: |
|
|
Ne, tak já jsem to myslel trochu jinak
Fórum se nám dost zvětšilo a hlavně teď ho máme asi skoro nejlepší ze všech fan fór Ale mě jde o to, že tady chodí hodně lidí a občas není co psát k PV basketu, tak bychom tady mohli dát třeba nějaké ostatní topicy, abychom se třeba lépe poznali atd... Nevím jestli to projde, moc v to ani nedoufám, jen mě to tak napadlo, tak kdyby se to někomu líbilo, tak ať sem napíše a pak alespoň budou Admini vědět zda to chceme nebo ne...
Takže já jsem pro  _________________
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tjtesi člen týmu

|
Zaslal: út červenec 17, 2007 12:06 pm Předmět: |
|
|
Ještě bych udělal topic Nezařaditelné nebo Ostatní, kam bychom dávali věci mimo basket nebo kam by se případně mohli dávat naše neshody , ale i jiné věci, ptž takhle to píšeme všechno do PV basketu a pak je to nepřehledné... Zkuste o tom admini popřemýšlet, podle mě to není špatný nápad a hlavně mi příjde dost praktický  |
To jo ale nevím jak to chceš udělat. Třeba citovat z tématu do tématu není moc dobré.Jedině by se to dalo řešit control+c _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dwyane člen týmu
|
Zaslal: út červenec 17, 2007 12:00 pm Předmět: |
|
|
Ještě bych udělal topic Nezařaditelné nebo Ostatní, kam bychom dávali věci mimo basket nebo kam by se případně mohli dávat naše neshody , ale i jiné věci, ptž takhle to píšeme všechno do PV basketu a pak je to nepřehledné... Zkuste o tom admini popřemýšlet, podle mě to není špatný nápad a hlavně mi příjde dost praktický  _________________
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tjtesi člen týmu

|
Zaslal: so červenec 14, 2007 1:23 pm Předmět: |
|
|
| Cody napsal: |
Já bych omezil i velikost obrázků u podpisu, kdo se má na to dívat  |
já bych povolil 1 standartní userbar.No já mám zrovna 2 hh  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dwyane člen týmu
|
Zaslal: so červenec 14, 2007 1:02 pm Předmět: |
|
|
Na takovej pěknej sig se chce dívat každý  _________________
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Cody předseda
|
Zaslal: so červenec 14, 2007 12:44 pm Předmět: |
|
|
Skvělá práce Pevy
Jinak co takhle ještě přidat nějaké smajly
Jinak by bylo dobré stanovit velikost obrázků, ať si tady nedá někdo nějaký wall Já doporučuji 120x140px nebo něco podobného  |
Já bych omezil i velikost obrázků u podpisu, kdo se má na to dívat  _________________ Světlo na konci tunelu může být reflektor protijedoucí lokomotivy |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dwyane člen týmu
|
Zaslal: pá červenec 13, 2007 10:53 am Předmět: |
|
|
No, jak myslíš, ale podle mě je to málo  _________________
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pevy administrátor

|
Zaslal: pá červenec 13, 2007 10:51 am Předmět: |
|
|
Aha dobře, to jsem nevěděl... jinak nešla by ta velikost zvětšit, 10 kb je fakt strašně málo...  |
To se dá ořezat...myslím, že 10KB by mohlo stačit. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|